Philips AVENT -natural – entistäkin luonnollisempi!

PHILIPS AVENT

Philips AVENT on kehittänyt uuden Natural-sarjan, joka on kehitetty olemaan entistäkin luonnollisempi. 

 
Philips AVENT Natural- rintapumppua on kehitetty  yli 25-vuoden kokemuksella yhdessä rintaruokinta-ammattilaisten kanssa. Tutkimuksissa on osoitettu, että  maidon erittyminen helpottuu, kun äiti rentoutuu ja maidon pumppaaminen tuntuu äidistä miellyttävältä. AVENT Natural- rintapumppua käyttäessä äiti voi rentoutua ja nojata rauhassa taaksepäin, jolloin mukavampi asento auttaa tuottamaan enemmän maitoa lapselle. Natural -rintapumpun suppilossa on pehmeä hirontatyyny, joka tuntuu lämpimältä ihoa vasten ja hieroo rintaa, kuten vauvan suu – tämä edistää maidon virtausta. Rintapumppua on helppo käyttää ja se on sopivan kokoinen. Mukana pakkauksessa tulee muotoiltu Natural pullotutti.
AVENT Natural -tuttipullon keskiosa on muotoiltu ergonomisesti lapsen pieniä käsiä ajatellen, jolloin lapsi saa pidettyä pullosta itse kiinni helpommin. Natural-tuttipulloissa antikoliikkijärjestelmä on myös kehittynyt kaksoisventtiilin myötä, jolloin ilma virtaa entistäkin helpommin pulloon vähentäen koliikkioireita.  Pullotutit on kehitetty tutkimalla miten lapset toimivat rintaruokittaessa, siksi uudessa Natural-sarjassa on nännin muotoinen pullotuttki, joka edesauttaa lapsen luonnollista tarttumista tuttiin. Pullotuteissa on pienet hierontatyynyt, joiden tarkoitus on tehdä lapselle pullotutista enemmän rintaa muistuttava. Tällöin rintaruokinnan yhdistäminen pulloruokintaan on helppoa. Erityislaatuiset pehmeät hierontatyynyt varmistavat myös sen, että tutti ei painu kasaan lapsen imiessä sitä. Pullotutissa on 4 eri virtausnopeutta 0mm+-6mm+ välillä. Tuttipullo on helppo koota ja se ei vuoda.

 

Yksi ajatus: “Philips AVENT -natural – entistäkin luonnollisempi!

  1. Toivottavasti tuo on parempi kun philips avent sähköpumppu. nimim. kohta 3s menossa/3ssa kuukaudessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *