Paketista paljastui ihana ulkoilupuku

 

 
Viikkoa ennen pääsiäistä saimme kuulla mukavasta yllätyksestä. Aarni oli valittu koekäyttäjäksi Reiman kevätpuvulle. Uutinen piristi meidän kaikkien mieliä – eikä vähiten Aarnin, joka oli jo useamman päivän ajan ollut rajussa oksennustaudissa. Iloitsimme uutisesta yhdessä ja jäimme odottelemaan pakettikortin saapumista.
Tauti taltutettiin ja kortti saapui kertomaan siitä, että odotettu puku olisi haettavissa lähi-Siwan postipisteestä. Lähdimme hakumatkalle koko perheen voimin. Ratasajelu ja lenkkeily aurinkoisessa kevätillassa tuntui hyvältä ajatukselta – ainakin vielä kotipihassa. Kävelylenkin aikana huomasimme kuitenkin, ettei Aarnin vointi ollut vieläkään aivan normaali. Lenkkeily rattaissakin istuen väsytti pientä miestä ja kiukuttelu yltyi matkan edetessä. Myös oma oloni alkoi tuntua kurjalta ja aavistin, että Aarnin tauti oli siirtymässä myös minuun.
Paketti saatiin haettua ja kotiin päästyämme halusimme heti tutkia uutta pukua. Avasimme paketin. Puku oli hieno, kaunis ja kokokin oli onneksi täysin sopiva. Talvisten säiden ja jatkuneen tautikierteen vuoksi puvun ensikäyttö siirtyi odotettua myöhäisemmäksi, mutta sairastelusta huolimatta olemme iloisia mahdollisuudestamme kokeilla upeaa uutta pukua!
-Reima kevätpuvun testaaja Aarni 4v. – 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *