Mukavaa menoa

Ville kertoo blogissaan, kuinka lapsiperheen arki on lähtenyt käyntiin. Pari viikkoinen vauva mullistaa perheen arjen ja sulkee muun elämän hetkeksi ulkopuolelle.
 
Sen isän blogi – Mietteitä ja otteita nuoren perheen elämästä, johon kuuluu kaksi miestä ja vauva

Joku taisi ohimennen sanoa, että kirjoita sinne blogiin jotain negatiivistakin pohdintaa välillä … hmmm … Ei tehdä sitä vielä, kun vauvan kanssakin menee niin kivasti. Nauttikaamme siitä siis ! Eilen tuli kaksi viikkoa eloa täyteen tässä ilmastossa ja kivasti on mennyt … hänellä ja myös meillä vanhemmilla. Vähänhän tässä on vasta aikaa mennyt, joten kaikki on vielä mahdollista, jos miettii just esim. koliikkia. Nyt kuitenkin lapsi on todella rauhallinen ja sopeutuva:)

Lu lisää Villen blogista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *