Stokke Tray tarjotin

Moneen syöttötuoliin on saatavana erillinen tarjotin, joka etenkin lapsen syömään opetellessa on kätevä. Moni on varmastikin kaipaillut Stokke Tripp Trappiin sopivaa tarjotinta. No nyt sellainen on vihdoin saatavilla!

Stokke Tripp Trapp syöttötuoli on suunniteltu sopimaan ruokapöydän ääreen ja tuomaan lapsi perheen keskelle. Mutta joissain tapauksissa tarjotin, joka sopii Tripp Trapp Baby Setiin, voi olla hyödyllinen. Tälläinen hetki voi tulla kiireisessä arjessa, kun lapsi pitää syöttää nopeasti vaikkapa ennen kauppaan lähtöä. Tarjottimesta on myös hyötyä kun lapsi harjoittelee itse syömään. Stokke Tray tarjotin on nimittäin helposti puhdistettavaa kierrätysmuovia ja tarjottimen voi myös pestä tiskikoneessa.

Stokke Tray tarjotin kiinnitetään Tripp Trapp Baby Setiin. Tarjotin soveltuu noin 6 kk ikäiselle lapselle ja sitä voi käyttää niin kauan kuin Baby Setin käyttö on tarpeellista.

Stokke Tray tarjotin

Tripp Trapp fiiliskuva_uudet v_rit

Katso Stokke Tripp Trapp tuoli ja sen lisävarusteet OzBabyn verkkokaupasta. >>
Stokke Tray tarjotin.>>

– Jarna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *