Stokke Tripp Trapp vai Steps syöttötuoli?

Stokke on norjalainen lastentarvikkeiden valmistaja, joka on jo vuodesta 1932 asti valmistanut laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita. Tuotteissa tärkeänä ajatuksena on lapsen tarve olla mahdollisimman lähellä vanhempiaan. Stokke valmistaa kahdenlaista syöttötuolimallia; Tripp Trapp klassikkotuolia ja uutta, modernia Steps -tuolia. Seuraavaksi kerromme teille näiden syöttötuolimallien eroista.

Stokke Tripp Trapp syöttötuoli

Stokke Tripp trapp syöttötuoli on suosittu klassikkotuoli, joka kestää käyttöä ja säilyttää arvonsa.  Tämä klassikko on tuttu tuoli jo 70-luvulta. Tripp Trapp kasvaa lapsen mukana: se soveltuu vastasyntyneestä kouluikään saakka. Kun täydennät tuolin Newborn Setillä, voit ottaa aivan pienen vauvan mukaan perheen yhteiseen ruokailuhetkeen. Vauvaa ei tarvitse jättää yksin lattialle.

Kun lapsi kasvaa, hänet voi istuttaa syöttötuoliin Baby Setissä. Baby Set on helppo pitää puhtaana, koska se on muovia. Muovi on helppo pyyhkiä kostealla liinalla. Se on hyvä ominaisuus, koska syömään opettelu on varsin sottaista puuhaa.

Kun lapsi ei tarvitse enää Baby Setiä pienentämään istuinta, voit käyttää pelkkää Tripp Trapp tuolia. Tuolin istuinosa ja jalkatuki voidaan säätää eri korkeuksille. Lapsi pääsee itse kiipeämään tuoliin ja jalat ovat aina tukevasti omalla tasollaan. Erilaisilla istuinpehmusteilla voi tuoda väriä ja lisämukavuutta tuoliin.

Voit käyttää tuolia niin kauan, kun lapsesi viihtyy siinä. Tuoli sopii jopa koululaiselle ja voit itsekin istua siinä.

Tripp Trapp tuoli on täyttä puuta, siksi tuoli on ekologinen ja pitkäikäinen valinta. Tuolin design on ajaton ja se sopii jokaiseen kotiin.

Lue Stokke Tripp Trapp tuolista lisää täältä.

Stokke Steps syöttötuoli

Stokke Steps syöttötuoli on uuden sukupolven, moderni, laadukas ja kestävä syöttötuoli, jossa lapsi voi istua vastasyntyneestä koululaiseksi saakka.

Steps kasvaa lapsen mukana: Steps syöttötuoli kannattaa ostaa heti vastasyntyneelle vauvalle. Kun hankit samaan sarjaan kuuluvan Stokke Bouncer sitterin, voit ottaa aivan pienen vauvan mukaan perheen yhteiseen ruokailuhetkeen. Vauvaa ei tarvitse jättää lattialle yksin. Bouncer babysitteri toimii lattialla tavallisena sitterinä vauvalle, mutta se voidaan myös kiinnittää Steps-tuoliin kiinni. Kätevää!

Kun vauva on yli 6 kk ikäinen syöttötuoliin voidaan kiinnittää Baby Set. Stepsin baby Set on kooltaan hieman syvempi Tripp Trapp -tuolin Baby Settiin verrattuna, sillä Stepsin Baby Setin selkänojan voi asentaa kahteen eri kohtaan.

Steps syöttötuoli on mukava istumapaikka isommallekin lapselle. Hyvin muotoillussa syöttötuolissa on säädettävä jalkatuki. Kaareva selkätuki antaa suojaa ja turvaa takaa sekä sivuilta, kun lapsi istuu tuolissa. Suuri ja pyöreä istuinosa onkin ergonominen ja mukava. Myös aikuinen voi istua tässä tuolissa!

Stokke Steps on tyylikästä skandinaavista muotoilua. Se on paitsi kaunis ja nykyaikainen, myös erittäin laadukas ja toimiva kokonaisuus. Musta tai valkoinen istuinosa ja eri sävyiset puiset jalkaosat on helppo yhdistää nykypäivän sisustustyyliin!

Lue Stokke Steps syöttötuolista lisää täältä.

Katso kaikki syöttötuolimallimme täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *