Tiesitkö tätä Britaxista?

OzBabyn yksi suosituimmista brändeistä on Britax Römer! Heidän valikoimaansa kuuluvat menopelit vauvan tai lapsen kanssa turvalliseen matkustamiseen. Haluammekin kertoa teille enemmän Britaxista ja heidän historiastaan liikenneturvallisuusalan edelläkävijänä.

Monet varmasti muistavat suositut Brio-vaunut, joita suomalaiset lapsiperheet ovat työnnelleet jo useamman vuosikymmenen ajan.  Myöhemmin Britax on ostanut Brio-tuotemerkin vaunut ja rattaat, ja on jatkanut suosittujen Brio-rattaiden valmistusta omalla nimellään.

Britax on toiminut liikenneturvallisuusalalla jo vuodesta 1938 lähtien, kun he aloittivat autojen turvavälineiden ja lisävarusteiden tuotannon. Erityisesti heidät tunnetaan vaikuttajana maailman ensimmäisen turvavyömääräyksen ja automaattisen turvavyön kehittämisessä. Vuonna 1966 Britax erikoistui lasten turvaistuimiin ja lanseerasi Star Rider -turvaistuimen viisipistevaljailla.

Britax on toiminut merkittävässä yhteistyössä autoteollisuuden kanssa ja on ollut mukana kehittämässä nykyään suosittua turvaistuimen kiinnitystapaa, ISOFIX-järjestelmää yhdessä Volkswagenin kanssa.

Nykyään Britax tunnetaan perinteisenä lastentarvikkeiden valmistajana, jonka laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat niin lastenvaunut kuin turvaistuimet. Britax on suunnitellut ja valmistanut lastentarvikkeita jo yli 50 vuoden ajan ja on tunnettu monista suosituista turvaistuimistaan ja lastenrattaistaan. Englantilainen Britax ja saksalainen Römer yhdistyivät vuonna 1978. Siksi Britax tunnetaan myös nimellä Römer.

Britaxin sanoin:

Olemme yhdistäneet 50 vuoden kokemuksen, tekemisen palon ja käsityksemme perhe-elämästä. Tuloksena on turvaistuinten, rattaiden ja lasten matkustusjärjestelmien valikoima, joka on yksi maailman edistyksellisimmistä ja joustavimmista.”

Britax on panostanut turvaistuimien testaamiseen ja tutkimustyöhön. He ovat hyvin omistautuneita lapsien turvallisuuteen!

Britaxin tuotteet ovat laadukkaita ja valmistettu Euroopassa. Siksi me OzBabyssa suosittelemme Britaxia!

Katso Britaxin upea esittelyvideo alapuolelta:

Tutustu Britaxin tuotteisiimme täältä

 

Lähde: www.britax-roemer.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *