Vimma Babybox -huippu lahjaidea tulevalle äidille!

Babybox on ihana lahja odottajalle tai juuri vauvan saaneelle äidille ja tuoreille vanhemmille, vaikka kimppalahjana mummeilta, työkavereilta tai babyshower-lahjaksi!

Vimman Babybox on tyylikäs äitiyspakkaus vastasyntyneelle vauvalle. Pakkaus sisältää ekologisia tuotteita, kuten laadukkaita vauvanvaatteita ja muita tarvikkeita vauvalle. Myös äitiä on muistettu. Jokaisessa pakkauksessa on sama määrä tuotteita, mutta kuosit vaihtelevat osittain. Pakkauksen vaatteet ovat unisex-mallisia ja kuoseja on helppo yhdistellä toisiinsa. Kuosit ovat erittäin tyylikkäitä ja neutraaleja. Upeaa suomalaista designia!

Vimma on suomalainen vaatebrändi, jonka vaatteet ovat ekologisia ja valmistettu pääosin luonnonmateriaaleista. Vimman tuotteet valmistetaan joko Suomessa tai Virossa. Pakkauksen vaatteet ovat valmistettu luomupuuvillatrikoosta, joustocollegesta, bambusta ja bambufroteesta, sekä merinovillasta. Pakkauksessa tuleva tutti ja purulelu ovat ympäristöystävällistä ja kemikaalitonta luonnonkumia Hevea-brändiltä.

Vimma Babybox sisältää:

 • Karim vauvanpeitto
 • Veli merinovilla-huppubody
 • Tiuki vauvanhattu tai Aatu vauvanpipo
 • Rasa bambu-bodyhaalari
 • Kaksi Rasa bodyhaalaria
 • Liia potkuhousut
 • Kahdet Seem baggy-housut
 • Kolme Rei bodya
 • Aapeli huppuhaalari
 • Bag kangaskassi, pieni muistaminen äidille
 • Kolme harsoliinaa
 • Tutti
 • Purulelu

Tilaa pakkaus täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *