Affenzahn reput -Vedä kielestä!

Suuren suosion saanut kielireppu eli Affenzahn kerhoreppu tunnistetaan hauskasta vedettävästä kieliominaisuudestaan. Tämä kerhoreppu on enemmän kuin pelkkä tavallinen kerhoreppu. Affenszahn reppuihin rakastuvat niin lapset kuin aikuisetkin!

Vedä kielestä ja ylläty! Hassusti hieman ulkona riippuva kieli pitää sisällään repun omistajan tiedot. Vedä kielestä, ja näin tiedät kenelle reppu kuuluu. Kieli on ehdottomasti paras osa reppua, kokeile vaikka!

Affenzahn reppu lapsen näkökulmasta:

Kielireppu ei ole pelkästään reppu, se on ystävä mukana leikeissä, turvanasi päiväkodissa, mukana seikkailuissa päivästä toiseen. Reppujen eläinhahmojen jalkoja ja käsiä voi siirrellä, ne myös tarttuvat tarroilla silmiin, mikä on hauskaa sekä hyödyllinen ominaisuus. Pienet, hyvin tärkeät aarteet voi kätevästi kerätä eläinhahmon jalkoihin, joissa on pienet aarre-taskut.

Affenzahn reppu aikuisen näkökulmasta:

Reppu on lapsen kokoon suunniteltu, se on juuri sopivan kokoinen pienelle lapselle, mutta tilava, jolloin sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Reppu on ergonominen ja tukeva lapselle. Repun materiaaleissa on käytetty 50% kierrätettyjä muovipulloja.

Tutustu söpöihin hahmoihin:

Kimi Koala

Bela Bear

Ursula Unicorn

Theo Tiger

Paul Panda

Don Donkey

Tustustu Affenzahn kerhoreppuihin lisää täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *