Elvie -Harjoitusta lantionpohjanlihaksille synnytyksen jälkeen

Oletko kuullut jo Elvie harjoituslaitteesta? Elvie harjoituslaite on apu lantiopohjanlihaksen harjoittamiseen. Elvie toimii henkilökohtaisena valmentajasi ja auttaa sinua harjoittamaan lantiopohjalihakset kuntoon!

Lantiopohjanlihakset ovat todella tärkeät lihakset, joita harva silti muistaa harjoittaa ennen kuin ongelmia jo on. Jumppa on tärkeää kaikille ja erityisesti synnyttäneille naisille, sillä suuri koitos todella pistää lihakset koville.

Hyvät lantionpohjan lihakset helpottavat synnytyksestä palautumista, tukevat virtsanpidätyskykyä, parantavat seksin laatua sekä vähentävät kohdun ja emättimen laskeumariskiä.

Voi olla hankalaa harjoittaa lihasta, jota ei näe, mutta Elviellä näet heti, miten jumppa sujuu. Näytöllä on pieni timantti, joka liikkuu harjoituksen mukaisesti. Elvie mittaa lantionpohjalihaksen voimakkuutta sekä liikettä, ja sovellus auttaa sinua visualisoimaan harjoitusta reaaliaikaisesti. Sovelluksella on helppo seurata edistymistä, ja korjata mahdollisesti treenitekniikkaa.

Elviessä on kuusi eri asiantuntijoiden kehittämää jumppaohjelmaa. Tasoja on neljä: aloittelija, keskitason ja harjaantuneen tason jumppaaja, sekä edistynyt jumppamestari. Nämä tasot motivoivat, kun näet tuloksesi apista. Voita itsesi, ja kohoa viikko viikolta tasoja ylemmäs!

Elvie on materiaaliltaan silikonia. Elvie kulkee mukanasi mihin vain kotelossa, joka on samalla laturi.  Laite ladataan USB johdolla kotelon avulla. Harjoituslaitteessa on erillinen päällinen, jolla saat säädettyä sen kokoa.

Eikun jumppaamaan tällä huippukeksinnöllä! Tästä hankinnasta hyödyt niin sinä itse kuin kumppanisi!

Lue Elvie harjoituslaitteesta lisää täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *