Söpö Marie – monipuolinen ja tyylikäs imetyssuoja

S_p_ Imetyssuoja Marie_02

Imetä missä vain, milloin vain. Imetyssuoja suojaa ylimääräisiltä katseilta ja säilytät samalla katsekontaktin vauvaan. Vauva keskittyy syömiseen paremmin, kun häiriötekijät saa suljettua ulkopuolelle imetyssuojan avulla.

Suojan reunassa on kaarituki, joka mahdollistaaa esteettömän näkyvyyden lapsen ja vauvan välille. Katseyhteys on tärkeä osa lapsen imettämistä.

Tukevan ja suojaavan imetyssuojan avulla imetys sujuu mukavasti. Imettäjän ei tarvitse pelätä harson tai muun viritelmän irtoamista. Essutyylinen imetyssuoja pysyy paikallaan kaulaan laitettavan lenkin avulla.

Söpö Marie imetyssuoja on 100 % satiinipuuvillaa. Materiaali on viileä ja kevyt sekä äidille että vauvalle.

Söpö Marie ei ole pelkkä imetyssuoja! Sitä voidaan käyttää myös näkösuojana kantorepun, vaunujen tai turvakaukalon päällä. Suojassa on neljässä kulmassa kuminauhat, jotka voit kiinnittää vaunuihin. Kaulanauhan voi kietaista turvakaukalon kahvan ympärille ja kiinnittää napilla.

Imetysuojan mukana tulee näppärä säilytyspussukka.

Katso lisää ja osta imetysuoja OZBabyn verkkokaupasta täältä. >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *