Ticket To heaven talvimallistoa metsästämässä!

Lomat on kohta vietetty ja on aika kääntää katse syksyä kohti. Ei tunnu kivalta, mutta aikaakaan ei saa pysäytettyä. Tarhat ja koulut alkavat, säät kylmenevät, kiire valtaa arjen harrastuksineen,  MUTTA
onhan siinä syksyssä ja talvessa omatkin hyvät puolensa ja OZBaby lupaa antaa myös oman piristyksensä kaikille lapsiperheille ihanien ja värikkäiden vaatemallistojen avulla.
 
Heinä-elokuun aikana syksy ja talvimallistot saapuvat niin sisävaatetuksessa kuin ulkovaatetuksessakin myymälään ja verkkokauppaan. Voi kun tietäisitte mitä sieltä on tulossa. Voin hieman kertoa tulevasta.
 
Ticket To Heaven-IIK!! Se viedään käsistä:) Raitoja, kukkakuoseja, tähtikuoseja, ruskeaa, liilaa, pinkkiä, vaaleansinistä, vaaleanpunaista, toffeeta ja nämä kaikki ihanat kuosit laadukkaisiin materiaaleihin yhdistettynä. Olemme perustaneet OZBabyn Facebook-sivuille tapahtuma-kutsun Ticketin faneja varten, jotka jo kovin odottavat saapuvia uutuuksia. Enkä yhtään ihmettele, että niitä odotetaan ja etsitään kissojen ja koirien kanssa, koska ne tahtovat aina loppua kesken. Nopeat syö hitaat tässäkin asiassa.
Tästä pääset mukaan tapahtumasivulle, jos sinuakin viehättää Ticketin maailma ja haluat olla jonon ensimmäisenä talvivaatteiden saalistuksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *