Mikk-Line – intohimoa, innovaatiota ja ansaittua luottamusta

Tanskalainen Mikk-Line takaa tuotteiden korkean laadun!

Olemme innolla odottaneet uusia tulokkaita Mikk-Line -talvivaatteita OZBabyyn ja nyt ne ovat saapuneet. Mikk-Line on meille uusi tuotemerkki ja luultavasti myös monelle teille, joten pieni esittely on paikallaan:)
 
Mikk-Line on  Tanskalaisen yrityksen uuden ajan innovatiivisen ja luotettavan lastenvaatevalmistajan merkki. Heillä on hienot kotisivut, johon kannattaa tutustua:)
 
He kuvaavat yrityksensä arvot selkeästi ja varmasti. Kolme tärkeintä arvoa ovat, intohimo, innovaatio ja luotettavuus. Heille nämä asiat tarkoittavat seuraavaa:

Intohimo: 

Olemme aina olleet intohimoisesti kiinnostuneita valmistamaan ja kehittämään laadukkaita ulkovaatteita aktiivisille lapsille, jotka ovat jatkuvasti liikkeessä eri olosuhteet huomioon ottaen.
 

Innovaatio:

 
Uskomme vahvasti kehitykseen ja kehittämisen tärkeyteen. Pyrimme aina kehittämään tuotteista parhaita mahdollisia vähään tyytymättä. Joka kerta, kun valmistamme ja suunnittelemme uusia tuotteita, pyrimme parantamaan tuotekehitystä entisestään käyttämällä viimeisimpiä parhaita materiaaleja, lisäämällä uusia toiminnallisia ominaisuuksia pukuihin ja kehittämällä itse tuotteistusprosessia.
 

Luottamus:

 
Luottamus on meille tärkeää kaikessa mitä teemme. Kun sanomme, että tuotteet ovat korkealaatuisia, niin silloin niiden tulee olla sitä. Kun sanomme, että olemme intohimoisesti kiinnostuneita työstämme, toivomme , että asiakkaat myös tuntevat sen. Kun sanomme, että olemme luotettavia, toivomme, että asiakkaat ovat samaa mieltä. Tiedämme, että luottamusta ei saa ilmaiseksi vaan sen eteen on tehtävä kovasti töitä!
 

Mikk-Line tuotteet ovat suunniteltu aktiivisille lapsille kestämään kulutusta ja eri sääolosuhteita pitäen lapsen kuivana ja lämpimänä.

Mikk-Line tuotteiden ominaisuuksia:
Veden pitäviä
Tuulen pitäviä
Hengittäviä
pakkaselta suojaavia aina -25C saakka
 
– Sivulla on muitakin laadukkaita videoita jotka esittelevät tuotteiden eri ominaisuuksia.
ja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *