OzBaby – rakkaudesta lajiin!

OzBaby on suomalainen, tai no turkulainen, perheyritys. OzBabyn verkkokauppa ozbaby.fi on perustettu vuonna 2009 ja kivijalkamyymälämme on toiminut vielä kauemmin Turussa. Minä olen Minna, OzBabyn nykyinen yrittäjä. Olen ollut kauppiaana vuodesta 2017 asti, mutta päädyin tänne monen mutkan kautta ja kovalla sinnikkyydellä vuonna 2014.

Haluan kertoa teille tarinani. Voisi sanoa, että rakkaudesta lajiin.

Asuin lapsuuteni Turun seudulla yrittäjäperheen kuopuksena. Lapsuudessani vietin tietysti paljon aikaa leikkien, etenkin nukkeleikkien parissa. Vähäiset viikkorahanikin hupenivat rakkaisiin nukkeihini: Miialla ja Mandralla oli kirpputorilta hankitut oikeat lastenrattaat ja ihan oikea turvakaukalo autossa.

Kun autoilimme, matkusti toinen nukeistani aina etupenkillä turvakaukalossa. Itse istuin takapenkillä. Nukeilleni oli pakattuna omat hoitolaukulliset tavaraa kaikkine mahdollisine lastentarvikkeineen.

Päädyin tänne monen mutkan kautta ja kovalla sinnikkyydellä vuonna 2014.

Olin hyvin päättäväinen nuori ja tiesin jo aikaisin haluavani paljon lapsia. 27-vuotiaana olin jo kolmen pojan äiti, joka rakasti lapsia ja etenkin lastentarvikkeita todella paljon. Noin 20 vaunun ja rattaan jälkeen lakkasin pitämästä kirjaa. En todellakaan tiedä kuinka monet vaunut ja rattaat olen aikanaan testannut. Vaunuhullut on minulle hirmu tuttu ryhmä Facebookissa!

Vietin lasteni kanssa kuusi vuotta kotona, jonka jälkeen oli aika palata työelämään. Minut oli harmikseni irtisanottu hoitovapaani aikana ja vanha työpaikkani oli joutunut sulkemaan ovensa lopullisesti. Oli siis aika etsiä kokonaan uusi työ.

Rakas harrastukseni lastentarvikkeiden parissa oli alkanut jo nuorena ja koska tiesin lastentarvikkeista todella paljon, oli eräs haaveeni päästä töihin lastentarvikeliikkeeseen. En kuitenkaan vakavissani ollut ajatellut tällaista mahdollisuutta. En ainakaan ennen kun näin Facebookissa ilmoituksen, jossa OzBaby haki uutta työntekijää. Työpaikka ei ollut omaa osaamisalaani, mutta sain ilmoituksesta kimmokkeen hakea myyjän paikkaa, vaikka sellaista ei ollutkaan auki. Ajattelin varmaan, että kun myyjää tarvitaan, voivat sitten kaivaa valmiin hakemukseni pöytälaatikosta esiin!

Olin kuitenkin päättänyt etten anna periksi ennen kuin pääsen haastatteluun.

Raapustin hakemusta ja sain sen lähes valmiiksi. Kului muutama viikko ja huomasin, että nyt OzBaby hakee ihan oikeasti myös myyjää. Kirjoitin äkkiä hakemukseni valmiiksi ja naps, se oli lähetetty. Soitin vielä perään varmistaakseni, että hakemukseni oli tullut perille ja että minut varmasti myös muistettaisiin. Jäin jännityksellä odottamaan seuraavaa maanantaita, mutta kutsua työhaastatteluun ei kuulunut. Tartuin luuriin ja soitin kauppiaalle. Sain kuulla, että minua ei pyydetty hastatteluun eikä ollut tarkoituskaan pyytää.

Olin kuitenkin päättänyt etten anna periksi ennen kuin pääsen haastatteluun. Soitin OzBabyyn uudelleen ja kerroin halukkuudestani opiskella työn ohella myyjän ammattitutkinnon. Tämä sai omistajan heltymään ja kutsumaan myös minut haastatteluun.

Sinnikkyys palkittiin. Aloitin myyjän opinnot ja työt OzBabyssa syyskuussa 2014. Luin perään vielä esimiehen ammattitutkinnon, jonka jälkeen sain myymälänhoitajan paikan OzBabyn myymälästä. Rakkaasta harrastuksestani tuli siis lopulta työ.

Nykyään toimin OzBabyn yrittäjänä. Nautin työstäni ja tykkään edelleen suuresti lastentarvikkeista ja asiakkaistamme. Me täällä OzBabyssa tarjoamme asiakkallemme tuotteita ja palvelua monen vuoden kokemuksella. Mekin elämme lapsiperhearkea ja niitä parjattuja ruuhkavuosia. Olemme paitsi asiantuntijoita, myös äitejä. Yhteenlaskettuna huimalla 120 vuoden kokemuksella. Haluamme helpottaa sinun arkeasi, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään!

Minna xoxo

Ozbabyn kauppiaat
OzBabyn kauppiaat Minna ja Aleksi sekä perheen pojat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *