Kulissien takana tapahtuu: Stokken kadonnut lava

Ajattelimme kertoa teille arjestamme OzBabyssa ja arjessa tapahtuvista sattumuksista ja kommelluksista!

Ennen Jouluahan sattui ja tapahtui!

Juuri ennen Joulua odotimme suurta Stokken kuormaa ja tuolloin sitten yksi kuorman lavoista oli karkuteillä. Siinä olikin sitten selvittelyä, että mihin kadonnut lava oli joutunut. Paniikkihan siinä iski, ettei joululahjat saavu perille luvattuna ajankohtana!

Selvisi, että lavan päämääräksi oli laitettu väärä osoite ja siinä olikin sitten kauppiaallamme Helillä selvittelemistä. Koko tapahtuman aikana lava sitten seikkaili Helsingin ja Turun välillä pariinkin otteeseen. Monen eri henkilön kanssa selvittelyn jälkeen, ja jopa kuorman kuskin kanssa puhumisen jälkeen, lava saatiin kuin saatiinkin perille juuri ennen joulua. Asiakkaamme odottivat tietysti kuormassa olevia joululahjojaan ja me teimme parhaamme, jotta lava saapuisi oikeaan osoitteeseen ajallaan!

Kuorman saapumisajankohdan deadline oli keskiviikkona klo 12.00 ja kuorma saapui perille klo 11.37. Päävarastoltamme, PostNordilta saimme hätään apua ja tavarat pääsivät lähtemään asiakkaille vielä oikeana ajankohtana! Kiperästä tilanteesta selvittiin jälleen ja näitähän tapahtuu ja sattuu yrityksemme arjessa! Yritämmekin OzBabyssa aina parhaamme mukaan selvitä näistä tilanteista! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *