Mitä pakata mukaan kesälomareissulle?

 

CHECK LIST KESÄLOMAREISSULLE
Mökille mukaan
Missä lapsesi nukkuu mökillä? Taitettava pinnasänky on erinomainen valinta pieneen mökkiin, koska sen voi kasata päiväsaikaan pois tieltä. Valintasi on silloin taittuva TRoll-matkasänky
Missä lapsesi syö? Syöttötuoli on hyvä ostaa myös mökille. Tulevaisuutta ajatellen kannattaa valita syöttötuoli, joka on pitkäikäinen lapsen mukana kasvava malli. Valintasi on silloin Tripp Trapp syöttötuoli (Käy myös keittiön jakkarana lasten kasvaessa isommiksi.)
Millä lapsesi syö? Jotta vältyt turhalta tavaramäärältä pakkaamisen suhteen, mökille on hyvä ostaa erikseen myös lapsen ruokailuvälineet. Kätevät ja pitkäikäiset ruokailuvälineet löydät täältä

Onko lapsesi turvallisessa ympäristössä? Muista huolehtia kodin lisäksi myös mökin turvallisuudesta. Voit rauhassa rentoutua, kun tiedät, että pistorasiat ovat suojattu, laatikot on lukittu sekä portit on asennettu oviaukkoihin ja portaisiin. Kodin turvatuotteet löydät täältä

Ininää korvan juurella? Mökillä hyttysiä ja hyönteisiä riittää. Muista siis varustaa lastenvaunut ja sänky hyönteissuojalla. Hyönteissuoja matkasänkyyn ja hyönteissuoja vaunuihin
Mitä kaikkea muuta pakkaat mökille mukaan? Mökille lähtiessä  autoon pakattavan tavaran määrä on tiedettävästi valtaisa. Turhaa tavaran edestakaisin kuljettamista pystyy välttämään, kun hankkii lapselle myös mökille potan, korokejakkaran ja  taittuvan Flexi Bath ammeen kylpemistä varten. Veneessä ja mökillä lapsi viihtyy hyvin Bumbo-istuimessa, joka toimii myös syöttötuolina.
Miten viihdytät pientä lasta? Lasta on helppo nukuttaa ja viihdyttää mökin terassilla ja veneessä Mawok riippukeinulla. Loistava keksintö, kun lapsi on ihan pieni.
Matkalle mukaan
Millä kuljetat lastasi? Kun on aika lähteä reissuun, on hyvä valita mukaan kevyet, pieneen tilaan mahtuvat laadukkaat matkarattaat, joihin pystyy helposti samaan runkoon asentamaan turvakaukalon ja vaunukopan tarpeen vaatiessa. Valintasi on tällöin maailman johtavat Baby Jogger City Mini -matkarattaat
Missä lapsesi nukkuu? Lasta nukuttaessa on hyvä valita pieneen tilaan menevä matkasänky, johon oiva valinta on kevyt Brio Light- matkasänky
Miten kannat lastasi? Matkalla tulee aina käveltyä pitkiä matkoja uusissa maisemissa, jolloin matkarattaat eivät ole aina helpoin kulkuväline varsinkaan kun maasto ei ole tasaista. Silloin kannattaa hankkia tukeva, laadukas ja monikäyttöinen kantoreppu, jonka avulla matka taittuu mukavasti. 
Missä syötät lastasi? Matkalla pienen lapsen syöttäminen saattaa olla hankalaa, mutta ei enää, sillä tämä matkasyöttötuoli taipuu mihin tahansa tuoliin. Sack´n seat matkasyöttötuoli löytyy useissa ihanissa väreissä.
Onko lapsesi turvassa onnettomuuden sattuessa? Viimeistään matkalle lähtiessä on hyvä varmistaa, että autossa on laadukas ja turvallinen turvaistuin lapselle. Tämän vuoden EUROTEST testivoittajat ovat CYBEX-turvaistuimet, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, kun haluaa lapselle parasta.
Auringon alle
Liiallinen aurinko on haitaksi lapselle, joten muistathan pakata mukaan seuraavat tuotteet:
Uv- hattu, joka suojaa myös niskan
Hauskoja ja turvallisia kesälomareissuja toivottaa OZBabyn väki:)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *