Messukuulumisia Cybexin Jussilta

Terveiset Kind&Jugend -messuilta

 

 

Messut olivat suuri menestys CYBEXille.  Sen lisäksi, että meillä oli messujen suurin ja näyttävin osasto, meillä oli kunnia esitellä suuri joukko uutuuksia ja uudet osakasyhtiömme Good Baby ja Evenflowomalla osastollaan – tänä vuonna lähinnä yritysten toiminnan ikkunana Eurooppaan.
Uutuudet kohdistuivat lähinnä PLATINUM-mallistoon, jonka keulakuvaksi messuilla muodostui uusi yhdistelmäratkaisumme CYBEX PRIAM.
CYBEX PRIAM muodostuu moduleista, runko, pyörävaihtoehdot, vaunukoppa, ratasistuinvaihtoehdot ja CYBEX Cloud Q -turvakaukalo sekä lisävarusteista mm. kääntyvät sukset.
CYBEX PRIAM on kunnianosoitus Charles ja Ray Eamesille, jotka olivat maailmankuuluja muotoilijoita ja arkkitehtejä.  Heidän yhteistyönsä Eero ja Eliel Saarisen kanssa ja Alvar Aallon työn perintö ja opetus näkyvät useissa maailman tunnetuimissa rakennuksissa sekä huonekaluissa.
Samalla tavoin kuin nämä klassikot ovat arvostettuja, haluamme jatkaa samaa klassisen muotoilun linjaa omissa tuotteissamme.
”The DETAILS are not the details, The DETAILS make the DESIGN” oli Charles Eamesin motto ja sitä noudatamme edelleen heidän perinnettään jatkaen.  Tulemme panostamaan tähän ideologiaan ja myös tuotteidemme esiinlaitto noudattaa sitä jatkossa.

 


Esittelimme myös uuden CYBEX gold -ratasmalliston, Agis, Eternis, Iris ja Balios. Nämä uutuudet tulevat kilpailemaan laadullaan ja toiminnoillaan ehkä kovimmassa kilpailutilanteessa, mutta luotamme niiden menestykseen, erityisesti CYBEXin jo nyt laadukkuudesta kertovan brandin avulla, jonka takuuna on turvaistuimien testi- ja myyntimenestys mallista riippumatta.
Lisäksi uutuutenamme olivat PALLAS M ja PALLAS M-fix, sekä SOLUTION M ja SOLUTION M-fix -istuimet, jotka ovat ensimmäisinä läpäisseet viime maaliskuun alusta uusille turvaistuinmalleille ECE R44-04 standardin vaatiman Roll-over -testin virallisessa hyväksyntämenettelyssä.

Terveisin,

 

CYBEX SCANDINAVIAN DISTRIBUTOR
NICAM A/S
Juhani Ruusuvaara
account manager

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *