Stokke – Growing Together

Kun puhutaan kauniista ja kestävistä, lapsille suunnitelluista tuotteista ja huonekaluista, nousee ensimmäisenä mieleen Stokke. Stokke on norjalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1932.
Kaikki varmasti tietävät jonkun, jolla on Tripp Trapp- syöttötuoli, Stokken tunnetuin ja suosituin tuote. Tripp Trapp on klassikko, jota on valmistettu jo vuodesta 1972.
Tripp Trapp syöttötuoleja saa monessa eri värissä.
Tripp Trappin lisäksi Stokken suosituimpia tuotteita ovat Sleepi Mini pinnasänky, josta saadaan kasvatettua jatkopaloilla Sleepi pinnasänky.
Stokke Sleepi Mini sopii vastasyntyneelle. Se on suojaisa peti lapselle.
Stokke Sleepi sängyn saa jatkettua ministä jatkopaloilla.
Voit myös ostaa suoraan Sleepi sängyn.
Stokken Sleepi pinnasängyssä on pyörät alla, jolloin sen siirtely on helppoa.
Pyörät sängyn alla helpottavat arkea ja sänkyä on helppo liikutella päivän mittaan eri paikkoihin tarpeen mukaan. Lapsi pysyy vanhemman lähellä ja voidaan helposti siirtää vaikkapa pois melusta ilman, että lasta tarvitsee herättää.
Stokken tuotteet ovat kekseliäitä, kestäviä ja ekologisia. Suunnittelun lähtökohtana on lapsi itse. Tuloksena on hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka pyrkivät pitämään lapsen lähellä vanhempaa. Monet Stokken valmistamista tuotteista sopivat jo vastasyntyneelle ja ne on suunniteltu kasvamaan yhdessä lapsen kanssa. Skandinaavinen design miellyttää monen silmää.

Omat kaksi lempituotettani ovat Steps -istuinjärjestelmä ja Crusi -lastenvaunut.
Molemmat ovat tyylikkäitä ja ajattomia sekä muuntuvat tarpeiden mukaan.

Steps -istuinjärjestelmä muuntuu lapsen tarpeisiin. Vastasyntyneestä kouluikään.

Steps -istuinjärjestelmä tuli markkinoille viime keväänä. Järjestelmän pohjana on tuoli, joka yksinään toimii juniorituolina. Liittämällä tuoliin Stokke Steps Bouncerin, voi pieni vauva jo osallistua perheen yhteisiin ruokailuhetkiin. Bouncer toimii yksinään tavallisena sitterinä. Babysetin ja tarjottimen avulla tuoli on syöttötuoli.

Stokke Crusi lastenvaunuissa painopiste on verrattain korkealla ja lapsi lähellä vanhempaansa.

Crusi lastenvaunuissa on ergonomia kohdallaan.

Vaunuissa on tilava tavarakori ja vaunuihin saa lisättyä sisaristuimen. Korkealla sijaitseva vaunukoppa on ergonominen: vanhemman ei tarvitse kumarrella lasta laskiessa ja nostaessa vaunuihin. Korkea painopiste säästää selkää.

Lapsi pääsee kahvilassa pöydän ääreen oikealla korkeudella.

Crusi lastenvaunut muuntuvat rattaiksi. Rattaissakin lapsi istuu korkealla, lähellä vanhempaansa. Esimerkiksi kahvilassa käydessä ei välttämättä tarvitse syöttötuolia, koska rattaan istuin on sopivalla korkeudella.

Käy lukemassa käyttökokemuksia Stokke Crusista OzBabyn yhteistyöbloggaajan Villen blogistä täältä. >>

Mitä mieltä olet Stokken tuotteista? Onko sinunkin suosikkisi joku näistä vai kenties jokin aivan muu?

OzBabyssa on kevään 2015 brändikampanjana Stokke. Saat kaikki Stokken tuotteet 10 % alennuksella huhtikuun loppuun saakka. Tule ostoksille Turun Länsikeskukseen tai käy verkkokaupassa: www.ozbaby.fi. Verkkokaupassa alennuksen saat syöttämällä ostoskorissa koodin: STOKKE10.

Kaunista ja kestävää arkea!

– Jarna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *